Zelfstandig Advocaat-stagiair(e)

Schiphol Rijk (Amsterdam)

ondernemer of advocaat-ondernemer met eigen praktijk voor onze zakelijke praktijk
Wij zoeken een gedreven en zelfstandige advocaat-stagiair(e)-ondernemer of advocaat met eigen praktijk.

ZJPL International Lawyers is een samenwerkingsverband van advocatenkantoren uit Nederland, Polen en Duitsland. Wij treden op in uiteenlopende kwesties op het gebied van arbeidsvoorwaardenrecht, contracten- en ondernemingsrecht. Wij begeleiden buitenlandse zakelijke klanten in Nederland en Nederlandse zakelijke klanten in Polen en Duitsland.

Wij zoeken een stagiair(e) – ondernemer of een gevorderd advocaat met eigen praktijk met een proactieve houding die analytisch en juridisch sterk is. Beschik jij daarnaast over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands, Engels en Pools, dan biedt ZJPL jou een aantrekkelijke praktijk en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien in internationaal verband.

Bel voor vragen of meer informatie met mr. Marcin Lewandowski: 0643368066.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief met motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten bachelor en master en taalcertificaten en eventuele stageverklaring(en) naar ons:
ZJPL International Lawyers Lewandowski Advocatenkantoor BV
t.a.v. mr. M. P. Lewandowski
Herengracht 582
1017CJ Amsterdam

m.lewandowski@zjpl.eu

×

Nota prawna

“ZJPL“, “ZJPL International Lawyers“ or “The Law Firm“ refers to an international alliance of law firms that includes ZJPL Znyk, Jaworski, Pietrzyk, Lewandowski sp.p, ZJPL Pietrzyk & Kollegen Rechtsanwälte, Lewandowski Advocatenkantoor B.V., each of which is a separate legal entity that provides legal services in accordance with the law applicable within its jurisdiction.